Pondera

Tulokset

Hip tokon SM-kisoissa

By / Tulokset / Kommentit pois päältä artikkelissa Hip tokon SM-kisoissa

Tottelevaisuuden suomenmestaruuskilpailut järjestettiin tänä vuonna Tampereella koronan vuoksi poikkeuksellisissa olosuhteissa, Yleisöä eikilpailupaikalle otettu ja kilpailijatkin saivat katsoa toistensta suorituksia ivestreamin kautta autoissa. Ryhmäliikkeissä kilpailijat käyttivät maskia, kuten koko muunkn ajan,  lukuunottamatta yksilöliikkeitä kehissä.

Lauantaille osallistui 44 koiraa, joista 20 pääsi jatkoon sunnuntain finaaliin. Pirjon Hipin (Tending Verve) finaalipaikka meni tiukille, juuri 20. sija lauantailta. Sunnuntaina sijoitus nousi pari pykälää sijalle SM 17. Molempina päivinä sattui pari kallista virhettä – joskin myös muutamma kiva onnstuminen. Arvostelu SM-kisoissa on huomattavasti tavallisia toko-kisoja tiukempaa, tästä kertonee sekin, että sunnuntain finaalissa vain yksi koira saavutti 1. tuloksen, Suomen 20 parhaimman tokokoiran joukosta.

Hip oli kehässä iloinen ja rento oma itsensä.  Vaikka kehässä ei parhaimpaamme ylletty, niin kauden tavoite finaalipaikka täyttyi ja meillä oli kehässä kivaa! Treent jatkuu ja matka koht uusia tavoitteita.

human hair wigs clip in hair extensions human hair weave