Pondera

Pentukurssi

www-peku1-2

Pentukurssi

Tahdotko elää hyvin käyttäytyvän ja yhteiskuntakelpoisen koiran kanssa? Kaipaatko ohjausta ja vinkkejä siitä, mitä koiralle kannattaa jo pentuna opettaa ja miten opettamisessa tulisi edetä? Tahdotko opettaa koirallesi sosiaalista käytöstä niin koiria kuin ihmisiäkin kohtaan? Tervetuloa pentukurssille!

Pentukurssiin kuuluu kurssimateriaali ja 5 käytännönharjoituskertaa. Kurssin kaksi ensimmäistä kertaa harjoitukset kestävät 30min ja kukin ryhmä jaetaan  4 pennun ryhmiin. Loput kurssikerrat koko ryhmä harjoittelee yhdessä ja treeniaika on 50min. Pentukurssilla  koirille on aina ulkoilutustauko.

Kurssille perustetaan oma facebook-ryhmä, jossa on nähtävillä mm. opetusvideoita tai voit sopia esim. pentutreit. Lisäksi pentukurssilaisilla on mahdollisuus osallistua kurssin päätyttyä kahdesti maksutta ulkona tapahtuviin ohitusharjoituksiin.

Pentukurssin aikana käydyt lisäyksityistunnit 35e (norm. 65).

Ilmoittautumisjärjestelmässä on tällä hetkellä virhe. Voit ilmoittautua kurssille info@pondera.fi . Laitathan viestiin kaikki yhteystietosi ja koiranpennun nimi, synt.aika ja rotu. 

Huom! Merkitsethän ilmoittautumisen lisätietoja-kohtaan, mikä ryhmä olisi sopivin esim. Peku 1A. Saat sivustolta kuittauksen, että ilmoittautuminen on lähtenyt. Kurssipaikat kuitataan vielä sähköpostilla, jos et saa kuittausta parin päivän sisällä, niin kannattaa laittaa viestiä.

Alkavat kurssitPeku 1E
Kurssin sisältöKurssimateriaali ja 5 käytännönharjoituskertaa
Käytännön harjoitukset
Keskiviikkoisin 27.1. alkaen klo 18.00

OhjaajaPirjo Heikkinen
Ryhmäkoko8 koiraa
KohderyhmäKurssi on tarkoitettu 3kk-9kk ikäisille pennuille.

Kurssimaksu107€


ILMOITTAUDU KURSSILLE

Henkilötiedot:

Koiran tiedot:

Olen lukenut kurssiehdot ja sitoudun niihin

human hair wigs clip in hair extensions human hair weave