Pondera

Tulokset

Lattelle RTK1!

By / Tulokset / Kommentit pois päältä artikkelissa Lattelle RTK1!

Latte (Golden Mist Star Performance) ja Viliina Väisänen saavuttivat rally-tokon alokasluokasta kolmannen hyväksytyn tuloksen ja siten RTK1-koulutustunnuksen! Kisa oli samalla collieiden mestaruuskilpailu ja Viliina ja Latte sekä Ponderan kursseilla käyneet Jaana Paasonen ja Bruno muodostivat kahdestaan joukkueen ja huippupisteillä tulivat kisassa hienosti vielä kolmanneksi!!!

Latte on 12-vuotiaan Viliinan itsensä kouluttama koira. Viliina ja Latte aloittivat yhteisen koirakoulutaipaleensa Ponderan pentukurssilta ja myöhemmin omaksi lajiksi löytyi rally-toko. Viliina on kouluttajana osoittanut sellaista päättäväisyyttä ja sinnikkyyttä, jota voi vain ihailla! Latte kokeili kaikki nuoren uroksen metkut treeneissä ja olenkin sanonut, että moni aikuinen olisi jättänyt homman kesken. Mutta Viliina kävi sitkeästi Lapinlahdelta asti Kuopiossa viikoittain treenaamassa ja teki huolellisesti kaikki kotitreenit. Ja niin se vaan Lattekin alkoi tuumata, että paljon hauskempaa on tehdä Viliinan kanssa treenejä kuin vain  haikailla tyttökoirien perään.

Yhdet alokasluokan rally-tokokisat menivät ilman hyväksyttyä tulosta. Nuorta Lattea jännitti uusi kisapaikka eikä se pystynyt normaaliin suoritukseen. Viliina osasi kuitenkin tukea ja auttaa nuorta koiraansa ja tämä teki tuomariinkin vaikutuksen ja pari sai tuomarinpalkinnon. Muutoin hyväksytyt tulokset onkin tulleet mukavalla tahdilla ja avoimen luokan liikkeetkin alkaa olla jo kivasti hallussa. Paljon onnea Viliina ja Latte ja tsemppiä jatkoon!

Latte & viliina rtk1

human hair wigs clip in hair extensions human hair weave