Pondera

Tulokset

Pilvi on uusi Rally-Tokovalio!!!

By / Tulokset / Kommentit pois päältä artikkelissa Pilvi on uusi Rally-Tokovalio!!!

Salla Pirttimäki ja shetlanninlammaskoira Pilvi eli Black Classiel´s Deville saavuttivat rally-tokovalion eli FI RTVA-arvon 16.9.2017. Pilvi aloitti rally-tokossa kilpailemisen elokuussa 2017 ja tuloksia ja koulutustunnuksia on kertynyt tasaista tahtia. Pilvi on iloinen ja vähän kuumuvakin työskentelijä, jota Salla ohjaa ja treenaa aina rauhallisesti. Salla ja Pilvi ovatkin yhteistyöltään erinomainen pari.

Rally-tokossa saavutetaan jokaisesta luokasta koulutustunnus esim. RTK1, kun koira saavuttaa vähintään 70/100p. Rally-tokovalioksi tullakseen koiran tulee kuitenkin saavuttaa kolme vähintään 95/100 pisteen tulosta, vähäntään kahdelta eri tuomarilta. Radat vaihtuvat joka kerta ja ylimmässä luokassa eri kylttitehtäviä on noin. 20. Yhteensä kylttitehtäviä on yli 80 ja kisapaikalla vasta selviää, mitkä kylttitehtävät kulloinkin on radalla. Rallyssa koiran tulee osata seurata myös oikealla puolella ja osata mm. peruuttaa ohjaajan vierellä sekä ohjaajasta poispäin. Radalla voi olla myös agilityputki ja hyppyesteitä.

Pilvi kilpailee rally-tokon lisäksi myös agilityssa ylimmässä luokassa ja tokossakin sillä on oikeus kisata voittajaluokassa.

PALJON ONNEA SALLA & PILVI!!! Huikean hieno!

 

human hair wigs clip in hair extensions human hair weave