Pondera Team on Tokon Joukkue SUOMENMESTARI!!

Viime viikonloppuna kilpailtiin tokon suomenmestaruuksista Laukaassa. SM-kisoissa kilpaillaan niin joukkue- kuin henkilökohtaisista mestaruuksista. Joukkuekilpailuun osallistui tänä vuonna 44 joukkuetta eri puolilta Suomea. Joukkuekilpailussa voiton vei PONDERA TEAM!!! Joukkueeseen kuuluivat alokasluokassa Kirsi Juka ja labradorinnoutaja ”Papu” Vauhti-Noudon Muirne ja Pirjo Heikkinen ja ”Rox” bordercollie Tending Joyride. Avoimessa luokassa Mari Jääskeläinen ja australianpaimenkoira ”Miina” Muddy Field Mina ja Annemari Vantila ja suursnautseri ”Armi”Stablemaster´s I´m Army. Erikoisvoittajaluokassa kilpailivat Minna Keinänen ja bordercollie ”Velho” Spellonpaw´s Bonfire.

Yksilö-SM-kilpailu on jaettu kahdelle päivälle ja lauantaina kilpailtiin erikoisvoittajaluokan karsintakilpailu. 60 koiran joukosta sunnuntaille selvittivät tiensä Ponderan Minna ja Velho, sijoittuen ensimmäisissä Evl-SM-karsinnoissa sijalle 7.!! 20 parasta jatkoi sunnuntaille.

Sunnuntain alokasluokasta 69 koiran luokasta hopeaa saavuttivat Pirjo Heikkinen ja Tending Joyride tasapistein voittajan kanssa. Erikoisvoittajaluokan finaalin jälkeen sijoittuivat Minna ja Velho hienosti 10./20!!

Tokon ”tehdään yhdessä!” meininki kiteytyi hienosti kuopiolaisten telttakylässä ❤ KPSH eli Kuopion Palvelus- ja Seurakoiraharrastajat sijoittuivat hienosti joukkuekisassa 7./44! Myös toinen kuopiolainen, Anne Miettinen pääsi toistamiseen SM-finaaliin ja loppusijoitus 14/44!