Pondera Team Tokon SM-kisoissa

Viime viikonloppuna kilpailtiin tokon suomenmestaruudesta yksilö- ja joukkuetasolla Mikkelissä. Pondera Team sijoittui joukkuekisassa hienosti sijalle 10.! Joukkueita kilpaili kaikkiaan 38.

Avoimessa luokassa hieno ykkönen pistein 292 Mariannelle ja Saulille ja luokan 4. sija! Avoimessa luokassa kilpaili myös Anne ja Visa myös ykköstuloksella pistein 259,76 ja koulutustunnus TK2! Heille sattui harmillinen tuulenpuuska kapulaa heittäessä ja kapula ei lentänyt vaadittua matkaa.

Voittajaluokassa kilpaili Päivi ja Cisu, heilläkin vähän huonoa tuuria ampiaisen siheuttamana, mutta hienosti ykkönen 259 ja luokan 5. sija!Alokasluokassa kilpaili ensikertalaiset Saara ja Jäynä ja Tiia ja Cira. Molemmat tekivät hienot suoritukset harmillisesti yhdellä nollalla. Molemmille kuitenkin hyvät kakkostulokset.Pirjo ja Hip kisasivat hellepäivän loppupäässä ja heille yksi nolla ruudusta ja samalla meni mahdollisuus päästä finaaliin. Myös Suvi ja Bambi kisasivat erikoisvoittajassa hienon kokonaisuuden, mutta muutama pieni moka arvokkaissa liikkeissä rokottivat pisteitä.

Olosuhteet olivat tukalat lämmön kohotessa yli +30. Joukkueen kaikki koirat saatiin nesteytettyä hyvin ja huollettua kehien välissä ja yksikään koira ei väsähtänyt suorituksensa aikana ja voivat hyvin koko kisapäivän. Se oli päivässä tärkeintä. Kiitos koko joukkueelle ja onnittelut kaikille!Mikkelin Agilityharrastajat järjestivät hienot kisat, kehät toimi hyvin ja liikkeenohjaajat olivat tosi hyviä. Talkooporukalle viikonlopun urakka ei ole muutenkaan kevyt – puhumattakaan kun hellelukemat oli mitä oli. KIITOS MAH!