Tokon Piirinmestaruuskisoista menestystä!

Tokon Piirinmestaruuskilpailut järjestetttiin Pondera Hallilla 15.10. Pondera Team ry:ltä kokeeseen saatiin kaksi joukkuetta ja neljästä joukkueesta Ponderan joukkueet nappasivat aksoisvoiton!

Yksilöpiirinmestaruudesta kilpaili kahdeksen koiraa ja kaikki osallistunet saavuttivat hienosti ykköstulokset, mikä on todella harvinaista tällä tasolla. Yksilökilpailun voitti bordercollie Visa (Tending Lionfish) ja Anne Miettinen. toiseksi tuli Cisu (Tending Insight) ja Päivi Kapanen ja Kolmanneksi Hula (Spellonpaw´s Mei Glow)

Myöls avoimesta luokasta Ponderan koirakoille tuli kolmoisvoitto. Voiton vei shetlanninlammaskoira Cira ja Tiia Kaislasuo, toiseksi bordercollie Velho ja Minna Keinänen ja kolmanneksi bouvier Aarre ja Heini Hartikainen.

Ponderan joukkueiden välillä tilanne oli varsin tiukka ennen alokasluokkaa. Molemmat Ponderan koirat saivat hienot ykköstulokset. Luokan voitti huippupistein kelpie Kirra ja Jutta Hiltunen. Hyvällä ykkösellä lagotto Sissi ja Iida Vieno sijoittuivat neljänsiksi kovatasoisessa alokaluokassa.

Kokeessa oli tuttuun tapaan hyvä tunnelma ja kaikkia kannustettiin parhaimpaansa. Pondera sai hienot joukkueet kasattua kokeeseen! Paljon onnea kaikille!

Kokeen järjesti Kuopion Palelus- ja Seurakoiraharrastajat ry. Kiitos teille jälleen hyvin järjestetyistä kisoista! Kokeen tuomarina toimi Harri Laisi.